iVote

Софтверска компанија

iVote е компанија специјализирана за изработка на e-системи за далечинско учење и софтверски решенија за модернизација и подобрување на изборните процеси. Како иновативна, брзо растечка компанија од областа на информатичката технологија, iVote е прогласена за национален иновативен шампион на Европските бизнис награди 2014/2015 и е победник на европскиот инвеститорски натпревар во категорија на ИКТ компании во 2013 година. Стручното жири составено од светски инвеститори и бизнис ангели ја оценија iVote со највисока оценка за својот бизнис потенцијал за меѓународната експанзија и иновативни производи и услуги кои се издвојуваат на пазарот.

 

Види како
Подреди по
Приказ по страна
Автор: iVote
2.359,00 ден со ДДВ
Автор: iVote
707,00 ден со ДДВ
Автор: iVote
2.359,00 ден со ДДВ
Автор: iVote
707,00 ден со ДДВ
Автор: iVote
707,00 ден со ДДВ

Овозможено од:

Preset Color