БОСТОН АТИ

БОСТОН АКАДЕМИЈА И ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ

БОСТОН АКАДЕМИЈА И ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ е компанија која нуди јазична едукација за сите возрасти, усовршување на професионални вештини за менаџмент и информатичка технологија. Обезбедува високо квалитетен превод од повеќето странски јазици на македонски јазик и обратно.

БОСТОН АКАДЕМИЈА И ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ располага со мрежа на искусни едукатори и специјализирани консултанти за меѓународно признати програми. Компанијата соработува со домашни и странски партнерски институции за спроведување на квалитетни обуки како и специјално дизајнирани онлајн курсеви за англиски јазик за наставници од одделенска и предметна настава.

БОСТОН АКАДЕМИЈА И ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ СКОПЈЕ изготвува и реализира ЕУ проекти и програми за мобилност и организира настани, конференции и семинари од областа на образованието и културата

 

Види како
Подреди по
Приказ по страна
3.539,00 ден со ДДВ

Овозможено од:

Preset Color